fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
fuga mobilya
www.eurofarm.com.mk

ЗАСТАПНИШТВА

ИСО СТАНДАРДИ

isostandardi

АНКЕТНО ПРАШАЊЕ

Дали ги користите препаратите за кои ЕУРО-ФАРМ е ексклузивен застапник?
 
komentari
kariera
bann_klub
НОВА ЕУРОФАРМ АПТЕКА PDF Печати Е-пошта
Напишано од ЕУРОФАРМ инфо   

Во Центарот на Скопје на ул. Максим Горки започна со работа нова аптека од ланецот аптеки Еурофарм. Богат избор на фармацевтски и козметички производи. Аптеката има склучено договор со ФЗО што Ви овозможува да ги најдете сите лекови кои се издаваат на товар на ФЗО врз основа на пропишан рецепт. Високо ниво на фармацевтска грижа, професионалност и љубезност. Ние постоиме да се грижиме за Вашето здравје.

 
НОВА ЕУРОФАРМ АПТЕКА ВО СКОПЈЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од ЕУРОФАРМ инфо   

 

Фармацевтската компанија ЕУРОФАРМ на 10.09.2013 година во скопската населба Маџари ја отвори својата 42 аптека. Проширувајќи ја нашата мрежа на аптеки ја остваруваме нашата цел да бидеме насекаде поблиску до нашите пациенти и клиенти. Со високо професионално работење ние и понатаму продолжуваме да се грижиме за здравјето на нашите пациенти.

 

 

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА

ЕУРОФАРМ АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

  • Emesan K
  • Alpecin


СПИСАНИЕ СЕМЕЈНО ЗДРАВЈЕ

semejnozdravje_fliping